Geen tijd te verliezen

Met onze fast lane tracks kan de klant een projectidee versnelt tot een fysiek werkend model of een realistisch prototype omvormen, waardoor investeerders worden overtuigd met fysiek bewijs van een werkend concept.

Rapid design

Rapid design Contecto

Voor gevallen waarin time-to-market van cruciaal belang is, hebben we een fast lane concept ontwikkeld waarin we bepaald processtappen combineren / overslaan en documentatie-eisen minimaliseren. De geboden oplossing wordt gebruikt om snel een product te presenteren aan uw klant, investeerders of andere werkkapitaalverschaffers. Documentatie is beperkt en de nadruk ligt op functionaliteit. Elke oplossing om tot een functioneel ontwerp te komen wordt gebruikt om tijd te besparen. Standaardcomponenten en kant-en-klare bouwstenen worden gebruikt in agile productontwerp.

Rapid electronics

prototype batch Contecto

Heeft u prototypes of kleine series nodig op basis van beschikbare of uw eigen ontwerpgegevens binnen korte tijd? Contecto heeft de juiste uitrusting en relevante specialisten beschikbaar, klaar om uw ontwerpbestanden te controleren, complete of gedeeltelijke stuklijstcomponenten te kopen en uw product samen te stellen met uitstekende kwaliteit en concurrerende prijs met levertijden afgestemd op uw behoeften.

Stuur uw offerteaanvraag inclusief bestanden naar order@contecto.nl of bel +31 (0)485 322 102.

Zie ook onze Electronic Manufacturing Service.


Rapid mechanics

Mechanical prototyping Contecto

Wij bieden u snelle mechanische prototyping met behulp van onze volautomatische machines en specialisten. Door inkoop van standaardmaterialen en een efficiënte logistieke planning kan snelle productie van mechanische onderdelen en kleine series worden gerealiseerd gebaseerd op uw ontwerpbestanden.

Stuur uw offerteaanvraag inclusief bestanden naar order@contecto.nl of bel +31 (0)485 322 102.

Zie ook onze Mechanical Manufacturing Services