Over ons

Contecto is een perfecte mix van jonge, enthousiaste experts en senior ingenieurs met ervaring in de elektronica-industrie. Met ons team verzorgen wij de ontwikkeling en productie van hardware-, software- en mechanische producten en onderdelen. Samen met ons netwerk kunnen we elke uitdaging aan.

Wij dragen elke dag bij aan nieuwe ontwikkelingen en innovatieve oplossingen door creatief denken en korte lijnen binnen onze samenwerking. Deze korte lijnen zijn er niet alleen bínnen onze organisatie, maar ook met onze klant. We staan kort bij de ontwikkelaar en doen elk traject in directe samenwerking met de klant, en kunnen samenwerken is dé kracht van Contecto. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van uw veldkennis en onze technische kennis het perfecte product voor uw doelgroep voortbrengt.

Recentelijk heeft Contecto een nieuw concept ontwikkeld; Technology Blocks. Deze blokken zijn bedoeld als transparante afbakening van onze werkwijze bij ontwikkeltrajecten, maar ook om te laten zien dat onze blokken óók los kunnen staan van elkaar. Wij bieden hierdoor een extra stuk flexibiliteit en geven onze klant zo altijd de reis die zij zelf wenst.