Design For Manufacturing

Design For Experience (DFX) is een methodiek met een grote meerwaarde voor de aspecten van het design van een Printed Circuit Board Assembly (PCBA). Vaak wordt de X in DFX uitgelegd als eXperience, maar in realiteit is deze X variabel en kan staan voor meerdere aspecten die van belang zijn bij een Printed Circuit Board Assembly (PCBA) design. Veel voorkomende variabelen hierbij zijn Design For Manufacturing (DFM), Assembly (DFA), Cost (DFC), Reliability (DFR) en Testability (DFT).

Methodiek
Door de X variabel in te zetten heeft Contecto een methode ontwikkeld die alle relevante design aspecten van een Printed Circuit Board Assembly (PCBA) controleert. Met deze methode kunnen wij elke door de klant ingestuurde productdesign voorzien van een goede check; reproduceerbaarheid, prijs en levertijd.

Kortom: bij insturing van het design en de BOM-list van uw Printed Circuit Board Assembly (PCBA) controleren wij deze files, indien u dat wilt, volgens onze zeer complete methodiek. Op die manier hebt u altijd een professioneel eindresultaat waar u verder mee kunt.

Design For X & Design For Manufacturing