Manufacturing services

Contecto is uw partner voor hoogwaardige elektronica assemblage. Als expert in alles rondom de assemblage van elektronica bieden wij al meer dan 20 jaar onze expertise aan in het ontwerpen, inkopen, assembleren en testen van printplaten. Wij begrijpen de complexiteit van de moderne PCB assemblage. Met ons team van IPC gecertificeerde medewerkers zorgen wij ervoor dat uw elektronica producties met zorg en vakmanschap worden gerealiseerd, waarbij elk detail van ons assemblageproces bijdraagt aan de productie van hoogwaardige eindproducten.

Heeft u nog geen product, maar ziet u wel een gat in de markt met uw productidee? Ontdek onze Product Development services.

Manufacturing services

5
Prototyping
6
Engineering
7
Production
8
Customer support

Het printplaat assemblageproces

Contecto verzorgt zowel het geautomatiseerd assembleren middels SMD assemblage alsmede de handmatige THT assemblage van uw printplaat. Dankzij ons state-of-the-art machinepark zijn we in staat elk soort SMD component te assembleren op een uiteenlopend formaat PCB, van zeer groot tot zeer klein. En met ons team van IPC gecertificeerd personeel verzorgen wij dagelijks de THT assemblage van printplaten voor onze klanten.

De kwaliteit van uw eindproduct staat voorop. Daarom beschikt ons machinepark over een AOI voor nauwkeurige kwaliteitscontrole. Met behulp van deze machine zijn wij middels lasertechnologie, 3D afbeeldingen en gespecialiseerde software in staat na de de kleinste afwijkingen op de printplaat op te sporen en op te lossen, zowel bij onze automatische als handmatige PCB assemblage.

Contecto heeft haar elektronica assemblageproces zo ingericht dat op diverse schalen kan worden geassembleerd. Kleinere prototype series en nul series, maar ook grotere series tot en met 10.000 stuks per jaar zijn voor ons geen probleem.

Uitleg van onze technology blocks
Prototyping
 • Uitgerust met functies
 • Product conform wens
 • Gevoel bij uw product
5

Maak uw eerste prototype

Heeft u een volledig gedefinieerd productontwerp? Dan kunt u deze in productie laten brengen. In het Technology block Prototyping wordt er een prototype gemaakt van uw product en wordt deze getest in het veld. Op die manier garanderen we samen de uitrusting die uw product nodig heeft.

Prototyping
Engineering
 • Kwaliteit in proces
 • Klaar voor serieproductie
6

Ontwerp uw productieproces

Heeft u al een prototype van uw product? Om uw product klaar te maken voor serieproductie wordt in het Technology block Engineering het productieproces ontworpen en de productieomgeving ingericht. Een goed proces is immers belangrijk voor de kwaliteit van uw product. Samen maken we uw product klaar voor productie.

Engineering
Production
 • Uw product in series
 • Omgeving naar keus
 • Volledig ontzorgt
7

Realiseer uw product

Heeft u een product klaar voor serieproductie? Contecto biedt de mogelijkheid tot serieproductie op locatie. In het Technology block Productie verzorgd Contecto de productie van uw elektrische of mechanische product, of een combinatie hiervan. Samen realiseren we uw product.

Production
Customer support
 • Support over heel traject
 • Vaste contactpersoon
 • Transparant
8

Onze support

Contecto levert waar nodig aftersales support. U krijgt een vaste vertegenwoordiger die u altijd te woord kan staan. Het belang van goede support en service staat bij Contecto hoog in het vaandel. Goede communicatie is immers de sleutel tot goede samenwerking. Samen zorgen we voor een prettige klantreis.

Customer Support

Uw partner voor elektronica assemblage

Contecto is uw vertrouwde partner voor elektronica productie. SMT assemblage, THT assemblage en eindassemblage behoren tot de mogelijkheden. Wij zijn erop ingesteld om u een hoogwaardig eindproduct te leveren binnen de door u gewenste levertijd.

Heeft u nog meer vragen over onze elektronica assemblage services of wilt u een offerte aanvragen? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons. Samen streven we naar de realisatie van uw elektronica projecten met de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid.

 

Nieuwsgierig naar ons?
Klaar om met ons te connecten? Vraag een offerte aan!