Van productontwerp tot fysiek product

Onze procesblokken zijn sequentiële productrealisatie blokken, waarbij alle relevante ervaring en kennis aanwezig is om uw productontwerp om te zetten in een reproduceerbaar fysiek product vanaf prototype tot en met serieproductie en volgens de afgesproken kwaliteitseisen. Wij stellen u in staat om op elke gewenste processtap in- en uit te stappen totdat uw technische behoefte of fysieke resultaat is bereikt. Of meer interesse in onze Technology Development blokken?

Van productontwerp tot fysiek product

5
Prototyping
6
Engineering
7
Production
8
Customer support
Uitleg van onze technologieblokken
Prototyping
 • Inkoop proto materiaal
 • Bouw & test prototypes
 • Ontwerp bevriezen
5

Verander uw productontwerp in een productprototype

Op basis van het definitieve productontwerp worden alle componenten en materialen ingekocht door onze engineers. Vervolgens worden de SMT en THT PCB's geassembleerd en getest in de gewenste batchomvang en volgens de productspecificaties. Na interne validatietests en uw veldtests worden de laatste opmerkingen geregistreerd en geïmplementeerd in het ontwerp en de volgende batch, wat leidt tot een bevriezing van het productontwerp.

Engineering
 • Proces ontwikkeling
 • Productie tooling
 • Pilot serie
6

Ontwikkel uw productieproces om eerste pilotseries te produceren

Nadat het productontwerp is bevroren richt Contecto een professionele productieomgeving in, inclusief een automatisch testsysteem, productie tooling, product- en machine programmering en instructies voor uw productie op locatie naar keuze of bij Contecto. Na het opzetten van de productieomgeving en het instrueren van het productiepersoneel zal Contecto de eerste (pilot) serie produceren onder toezicht en verantwoordelijkheid van de afdeling engineering. De eerste productierun wordt geëvalueerd door engineering en productie en verbeterd tot de officiële Release4Production. Alle vaardigheden en apparatuur om elektronische en mechanische prototypes te testen en realiseren hebben wij in huis.

Production
 • Product assemblage
 • Automatisch testen
 • Serieproductie
7

Leid uw pilot naar productie

Productie is mogelijk nadat alle ontwerpstappen met succes zijn voltooid en de pilot-serie zonder fouten is vervaardigd. Massaproductie wordt uitgevoerd door Contecto wanneer series kleiner zijn dan 5000 stuks per jaar en door grootschalige productiepartners voor grotere volumes. Onze nieuwe SMD-productielijn garandeert ultramoderne technologie met hoogwaardige accessoires voor zeefdrukken en testen. Een combinatie van technologieën zoals handmatige assemblage, in circuittesten, coaten, overgieten, oppotten, reinigen, programmeren en eindassemblage creëren een volledige reeks productiediensten die beschikbaar zijn voor onze klanten.

Customer support
 • Product management
 • Klantsupport
 • Lifecycle management
8

De klantreis uitgelegd

Onze klantenondersteuning biedt service voor, tijdens en na een aankoop. We begrijpen dat een goede klantenservice-ervaring voorop staat in de hele perceptie van het omgaan met Contecto. Voor en tijdens het proces zijn ons accountteam en projectmanagers de primaire contacten, terwijl de after sales service wordt geleverd door onze sales- en aftermarket-services. Ons serviceteam staat tot uw beschikking voor product- en verkoopinformatie en alle productgerelateerde problemen.